MENU
aanvraag workshops
Straat + huisnummer
1 link is voldoende

1

Dien je aanvraag in met het online formulier op deze pagina. We benadrukken dat de workshops bedoeld zijn om te groeien, gericht aan kunstenaars die nood hebben aan handgrepen op de kunstmarkt. Ervaring, je cv of je leeftijd spelen geen rol. Je wordt beoordeeld op je motivatie/verwachtingen zodat we zeker zijn dat je past binnen het kader van YOC.

2

Als je aanvaard bent, krijg je van ons bericht via email binnen de vijf werkdagen en een uitnodiging tot betaling. Na je betaling is je inschrijving en deelname aan de groepstentoonstelling definitief.

3

Na je definitieve inschrijving, krijg je per mail een aantal opdrachten toegestuurd ter voorbereiding van de eerste workshop.

 

4

De prijs voor de vijf sessies bedraagt €687.  De workshops gaan door in de Nomad-ruimte van Galerie Dessers – Ingang Ridderstraat 4 te Hasselt. Je portfolio op yoc.today , je deelname aan de tentoonstelling PALIMPSEST en een inlassing in de tentoonstellingscatalogus zijn inbegrepen ter afsluiting van een boeiend traject.

 

 

Als je een probleem ondervindt bij je aanvraag of graag bijkomende inlichtingen wenst, kan je mailen naar yoc@galeriedessers.be