1

Dien je aanvraag in met het online formulier op deze pagina. Om je werk zo optimaal mogelijk voor te stellen aan de adviesraad, raden we je aan een dossier in pdf door te mailen naar portfolio@yoc.be waarin je je meest recente werk voorstelt en toelicht.

2

Op 31/05/2019 wordt je aanvraag voorgelegd aan een adviesraad o.l.v. hoofdcurator Hilde Van Canneyt.

3

Als je aanvaard bent als YOC- kunstenaar, krijg je van ons op 16/06 een uitnodiging tot betaling van 180 euro lidgeld (excl. btw) samen met je feedback. Je bent YOC-lid na ontvangst van de betaling van je factuur.

(Als je niet aanvaard bent, krijg je van ons bericht met een beknopte motivatie van de beslissing. Het staat je vrij om na verloop van tijd een nieuwe aanvraag in te dienen.)

4

Na ontvangst van de betaling van je lidmaatschap, krijg je van ons een bericht via email waarin je verder begeleid wordt bij de aanlevering van zes afbeeldingen en de begeleidende tekst voor youngcollectors.be

5

Als lid krijg je per mail alle info toegestuurd om je kandidaat te stellen voor deelname aan tentoonstellingen. Daarnaast kan je alvast een plaats reserveren voor deelname aan feedback- en  infosessies.

Als je een probleem ondervindt bij je aanvraag of graag bijkomende inlichtingen wenst, kan je ons telefonisch contacteren op het nummer +11226010

Portfolio’s pdf kan je ons mailen op
portfolio@yoc.be