YOUNGCOLLECTORS.BE

youngcollectors.be is het online platform van de YOC-leden en profileert zich naar de kunstmarkt als een gecureerde filter van het online aanbod hedendaagse kunst. De selectie is streng zodat je werk kwalitatief is omringd.

Collectief bereik je meer kunstliefhebbers dan individueel. Je netwerk wordt aangevuld met het netwerk van andere kunstenaars. Daarnaast wordt youngcollectors.be actief gepromoot bij kunstverzamelaars, galeristen en curators.

Na het indienen van je aanvraag, buigt een onafhankelijke adviesraad onder leiding van curator Hilde Van Canneyt zich over je werk. De volgende adviesraden zijn ingeroosterd op 26 juli, 30 augustus en 27 september 2019.

LIDMAATSCHAP

als je aanvaard bent als YOC-lid, betaal je een jaarlijkse bijdrage van €180 (= maandelijkse investering van €15 – exclusief 21%btw). Deze bijdrage dient pas betaald te worden een week voor de lancering van de site op 1 oktober 2019.

 

INBEGREPEN IN JE LIDMAATSCHAP : 

 

professionele vormgeving van je portfolio-pagina op youngcollectors.be

begeleiding in de keuze van je afbeeldingen

upload door YOC van zes afbeeldingen met titel, techniek, afmetingen 

redactie van je Artist Statement 

je contactgegevens en/of een link naar je website

online promotie van je portfolio gericht naar professionelen en kunstverzamelaars

indien je nog geen website hebt, kan je youngcollectors.be/jouw naam in de toekomst gebruiken als website

YOC begeleidt, promoot en ondersteunt,  maar vraagt geen verantwoording of commissie na contacten of verkopen.  Je  blijft onafhankelijk. Als YOC-lid kan je een aanvraag indienen voor deelname aan groepstentoonstellingen. 

LANCERING

youngcollectors.be zal gelanceerd worden op 1 oktober 2019. Aanvragen kunnen doorlopend ingediend worden. Indien je aanvaard wordt, zal je lidmaatschap ingaan op 1 oktober 2019.