MENU

YOC?

Je bent kunstenaar en je werk getuigt van potentieel en persoonlijkheid. Je maakt gebruik van diverse kanalen om jezelf te promoten en hebt een netwerk opgebouwd. Toch kan het beter. Net als elke kunstenaar ambieer je een maximum aan zichtbaarheid. Je weet dat je een grote groep kunstliefhebbers niet bereikt. Daarnaast heb je af en toe nood aan een gelijkgestemd klankbord, advies of feedback.

Als je je hierin herkent, kan je een aanvraag indienen om lid te worden van YOC, een professioneel platform voor hedendaagse kunst dat je zichtbaarheid, profilering en artistieke groei een boost geeft.

VOOR WIE?

Elke hedendaagse kunstenaar die niet verbonden is aan een galerie, kan zich kandidaat stellen. Alle media zijn toegelaten. Je aanvraag wordt beoordeeld op potentieel, persoonlijkheid en beeldkracht. Bij een positieve beoordeling kan je lid worden van YOC.

EN DAN?

1.

YOC bundelt de geselecteerde kunstenaars op yoc.today YOC ondersteunt, waakt over de kwaliteit en vormgeving, verzorgt je uploads en de promotie voor een optimale zichtbaarheid, maar vraagt geen commissie of verantwoording bij verkopen of contacten die voortvloeien uit YOC. Je blijft onafhankelijk en betaalt een jaarlijkse bijdrage.

2.

YOC organiseert actuele tentoonstellingen voor de YOC-kunstenaars in een professionele tentoonstellingsruimte. YOC begeleidt, verzorgt de professionele omkadering en de verkoop, maar vraagt geen commissie.

3.

Verder kan je als YOC-lid deelnemen aan feedback- en infosessies ter bevordering van je zichtbaarheid en profilering als hedendaagse kunstenaar. Je wordt ondersteund en begeleid in de uitbouw van je artistieke loopbaan en ontmoet daarnaast andere kunstenaars waarmee je ervaringen kan uitwisselen.